♥thank you for coming to my blog.do follow keyh?:)

♥I LOVE B2ST SO MUCHH!!!!!!♥

:)

assalamualaikum org2 y bce blog nie.today is 31.12.2011.11.33pm.lg bpe minit je nk msuk ke angka 1.12.2012.12.00am.terase kejap sgt2.skrg msti rmy gle org tgh g sambut new year kt luar.dn tatkala itu aku ade at rumah just menanti detiknya tibe.*maksiat doh bnde tu,rimas,sesak,rmai,errrr.xhingin aku brsesak2 nk tgk bunga api semate y alah.baik bli main sndiri kt rmh.haha.lantak lah dyowg.sory lah klu ade y terase.but seriously i didnt like that situation.bising2.sesak2.sempit.lg satu jammed!.bring ats katil dgr lagu ttup muka duk bwah aircond lg best smbil bce novel.hakhak.ape y aq merepek nie.lupekan je la.aku sbnanye nk cite hry nie hry sabtu.hry rabu minggu depan nk skola.adoii.thun 2013 aku spm.so itulah azam aku.aku nk tebus blik keslahan aku y mlas belajar mse 2011 nie.smpy pmr pun trbabas msuk parit.wuuuu* mmg aku xusaha.aku mls,tp utk spm nie aku nk tebus blik.aku xkn ulang bnde tu.ini mnjd pengajaran utk aku.spm lah y menentukan mse depan kite.hurm.so,spm nie aku nk pastikan result aku gempak!.n aku nk jual result tu kt seluruh dunia.haha,aku xberangan ok.aku tgh berusaha.kata2 tu kan doa.so aku xnk jd mcm dulu coz aku selalu ckp aku xboleh,aku xkn dapat,aku b***h pdhal aku nie pemalas.huhu.*bace nie(aku doakn result spm ain nanti gempak+cemerlang,amin).hehehhee.thank ! :D korg msti bosan kn sbb tu sje2 click laman blog nie.hee.dh tau dh.teruskan lah mnjdy stalker ye.hekhek.k2,ckuplah smpy cni je.sbnanye mcm2 lg nk cite tp otak dh bengong.nanti2 lah.k slmt maju jaya dgn azam baru.k bloggerrsss peace yoooooo!!! out*


suka?benci?meluat?sila komen ye?:)

penat,

huh.baru lepas edit blog tgk tutorial.bnyk gila y xtau.tgk blog org superb.rse cm nk buat tp bila tgk tutorial then try buat asyik xjadi je.huhu.penat gle2.so klu korang rse boring ngan blog nie,tolng arh jgn kutuk2.malu do aku.dh lah xda sape nk follow.haha.ade pun sowang je.tah pape lah aku nie.heyy,kau,kau lah y tgh bace.hikhik.follow lah.klu xde blog.buat skrgg!!(sory2,trdesak:( )klu korg follow blog aku an,gerenti aku follow belog korang gak.k lah.xnak xpelah.k bye.
suka?benci?meluat?sila komen ye?:)


dujun♥hyunseung♥gikwang♥yoseob♥junhyung♥dongwoonie♥

klu ade doraemon kan best :p

10A's in spm 2013
mine apple lappy
swift or cooper
kawen(haha)