♥thank you for coming to my blog.do follow keyh?:)

♥I LOVE B2ST SO MUCHH!!!!!!♥

baca lah penderitaanku ini.hanya org y kuat2 mcm aku shj boleh tanggung benda nie.

assalamualaikum.
harinie aku nk cite psl aku kt skolah tadik.hurm.mcm biase bgun kul 5 awal2 siap2 g skola tunggu bas ape sume.smpai skolah kul 7.klas start kul 7.35.hurm td ade perhimpunan..smpai2 je skolah,aku melangot mcm org gila.ye lah hidup brsendirian kan.nsib baik bestfriend aku dtg awl harini.biase aku mmg duk sorg2 ah dlm klas buat bodoh an.harinie dye dtg awal.pastu borak2 lah kan.pstu aku terigt aku ade bwk tart cheese mse bday aku tu.tujuan aku nk bg dkt org y buat baik kt aq.aku bwak empat je.tp tersalah bagi plak.bestfriend aku si F nie dye xmkn cheese.jd aku dgn baik hati pegi bg dkat musuh aku aka monyet y dduk blkg akuh.haihh.perangai dye y c***** tu mmg klu nk cite smpai kiamat pun x abis.sumpah dye blgk diva gile.dye perasan dye tu cantik.dye perasan dye pandai,sume org nk kwan dye.bla,bla,bla.pstu dh kul 7.30 ckgu paling garang lah y kononnye tau nk tengking org je tbe2 sergah aku suh turun perhimpunan.dye kte aq trhegeh2.huh!.pstu g perhimpunan ckgu mmbebel punya lama,pnas telinga aku n bontot aku pnas dduk ats tanah tar.dh lah tjam2.huishh seksa doh skolah dato' tuh.puiii.then,ckgu tu buat sportcheck,alah pe aku nk kesah,aku xbuat salah pun.kt skolah sume tgk aku mcm malaikat,pdhal kt umah ngn kt luar perangai aku cm setan.hahaha.tp baik sikit lah.pstu ade plak ketua pelajar nie mentang2 lah dye bru dpt award bnyk kan,dye demand ngn aku,dye sound aku dpan sume ckgu,dye ckap'nie basuh kasut x?!!lainkali tiap2 minggu basuh kasut?!'gila kepala bapak atok nenek dye doh!!!.dye sound aku dh lah dpn ckgu,psl kasut plak tu!pdhal kasut aku putih je doh.kasut org laen y penuh dgn taik anjeng tu dye x plak sound depan2!gila btul lah betina tu,dye pkai tudung smpai buku lali tp perangai mcm bohsia y xdpt pelanggan.puiiii!!betina y pkai selkop je pun kalah!dh abis tu dgn muke ketat aku pun balik kelas y dh rupe rumah hantu tu.kelas tu umpama neraka bg aku.klu nk tau npe aku ckp cmtu,meh pakat rmai2 dtg kelas 4a.nme je 4a tapi muridnya mcm iblis y lapar.aku xpenah kcau org xpenah crik psl ngn org.y aku tau aku dtg skolah aku bljr aku balik.aku x usik org pun.sbb seriously aku mmg xbnyk ckp dgn org y aku xknal.n aku nie pemalu thap nk mampus plus aku nie sgtlah merendah diri.tp org benci sgt2 kt aku.aku pun xfhmlah npe.dyowg mati2 igt aku sombong pdhal aku nie mmg xpndai brckp dgn org y aku xknal.aku bising dgn org y rpat ngan aku je.then mse wktu rehat pas beli kopok lekor y ketot2 tu,dh lah ketot keras mcm batu plak tu,haihh psl lapar lah aku mkn.klu x,xhingin aku!aku pegi lah water machine pike nk minum air tin.ye lah,air dlm tin sdap lah kan.mmg fevret aku.so aku xtau plak water machine ditutup xleh guna.aku pegi dgn bodohnya msukkn duit bnyk2 kali.tbe2 ade bdk laki sound aku kuat2 dye ckp,weh benda tu ditutup lh.ohmak aiii,sakit hati siottt!!.dh lah xnk lah memaki hamun kt sini ngumpat dye.aku y dpt dosa.then abis rehat aku msuk lah kelas.then ckgu msuk ckgu suh aku ngn kwn aku g ambik bku kt bilik guru,kiteorg pun pegi lah..hurm,mse kiteorg ambik bku tu,bdk2 laki dlm klas bleh ckp nie bdk2 nie msti merayau2 ape sume.ya Allah.aku kt skolah kwn aku sorang je weh.buat ape lah aku nk merayau2.dyowg anti sgt ngn aku.sadis sgt.hurm.pstu msuk math plak ckgu nk xnk2 je ajar aku,sbb ckgu trmkn dgn fitnah dyowg.klas aku balik kul 1.55, tp bas aku smpai 1.40.aku kne mintak ckgu balik awal,tp tadi sbb ckgu dh mrah aku takut2 lah nk ckp ngn ckgu,last2 aku dh kne tggl ngn bas.hurm,trpksa lah aku tebalkn muka tumpang org.smpai je umah.bru lah lega drpd terseksa drpd pkul 6.30pagi smpai 2.30 petang.subhanaAllah.berat sgt dugaan aku,pada korg y brnasib baik tu brsyukur lah dgn life korang.akhir kata,korg doakan lah insyaAllah bila aku dh further study mana2 nanti.aku dpt kwn baru n aku akn jumpe hnya org2 y baik2 shaja.aku tdk akn jmpe lg penghuni2 di smk y menggerunkan aku tgh duduki skrg.amin.doakan aku ye.thanks.bye.
suka?benci?meluat?sila komen ye?:)

penjelasan.

untuk seseorang yang sgt aku sayangi.siapakah aku sbnarnya dlm hati kau?adakah aku terlalu naif sehingga kau melayan aku sebegini?selalu aku ulang dekat kau yang aku nakkan perhatian kau mcm dulu.aku cuba utk faham y kau sgt sibuk bekerja.tetapi aku tdk hiraukan semua tu.aku xmampu nk tanggung semua tu.tanpa perhatian kau aku sgt tdk terurus.aku x mampu utk uruskan diri aku sndiri tnpa kau.lihat.skrg sudah pukul 3pagi.aku terlampau memikirkan kau.wlupun aku selalu memaki kau,tp kau xpernah nak terasa hati,begitu besarnya kepercayaan kau pada aku.ya,mmg.marah2 aku pun jauh di sudut hati aku sgt rindukan kau sbnanye.tp kau xpenah nk faham.yalah,umur kau skrg bkal meningkat dn semakin matang,sedangkan aku,masih didalam belasan tahun.sbb tu perangai aku serupa kanak2 yang perlukan belaian org dewasa.menaip entri nie mmg basah dgn airmata.aku hrap kau sntiasa bahagia wlupun tiada aku...aku rindu SYAIEN kita y dlu.harap lepas aku jumpa kau nanti,hbungan kita kembali mcm dulu.bahagia kan.?

seringkali kau merendahkan ku
melihat dengan sebelah matamu
aku bukan siapa-siapa
selalu saja kau anggap ku lemah
merasa hebat dengan yang kau punya
kau sombongkan itu semua

coba kau lihat dirimu dahulu
sebelum kau nilai kurangnya diriku
apa salahnya hargai diriku
sebelum kau nilai siapa diriku

seringkali kau merendahkan ku (kau merendahkan ku)
melihat dengan sebelah matamu
aku bukan siapa-siapa


kita rapat cm dlu ye sayang?aku rindu kau.tolong bahagi masa kau untuk aku.tolong...
suka?benci?meluat?sila komen ye?:)

keliru.


aku keliru.sangat keliru.menggigil tangan ku tatkala menaip coretan ini.mengapa hidup aku sgt kesunyian sdgkan org lain brgembira dgn kehidupan mereka.apakah kekurangan aku?apakah salah aku?aku tidak mampu menjawab pertanyaan itu.hampa.sungguh hampa.bilakah hal ini akan berakhir?

jam menunjukkan pukul 2 pagi.orang lain sdg lena dibuai mimpi.tapi aku?tidak boleh tidur kerana memikirkan hal yang sangat remeh.aku perlukan bahu seseorang yang sangat istimewa untukku lepaskan kesedihan yang melanda hati.tiada.mereka semua sibuk dgn hal mereka.tiada masa utk melayan karenah aku.sedaya upaya aku cuba untuk menyibukkan diri.tetapi tetap juga bersedih.setiap hari2 yang aku lalui,tiada apa yang menggembirakan.hanya memilukan.

dalam senyum aku menyimpan seribu tangisan.terima kasih banyak ...
suka?benci?meluat?sila komen ye?:)

continued from previous entry:)


why you prefer long distance relationship?

They're stronger. They mean alot more. well to me that is, I mean think about it. Trust is the biggest thing in a relationship. If you can trust someone that lives hundreds of miles away, then that's beautiful. Sure you don't get to hug the person, kiss the person, wake up next to the person, but you get to talk to them. Think about how amazing it's going to be when you finally meet them. And how perfect it's gonna be. You fight less, you laugh more. They're beautiful, and I respect anyone that is in one. They're hard, they're harder than alot of things. But they're worth it in the end. Why let distance ruin your feelings for someone? Feelings are feelings, Love it love; And that's not gonna change.

yeah.thats us.kami.aq n dia.wlupun bukannye aq kt malaysia dia kt australia,bkn mcm tu, aku kt selangor, dia kt perak.bukan satu sekolah,bkn satu kampung,bukan jiran.memasing ade hal masing2.so cinta jarak jauh kami nie mematangkan lagi usia perkenalan kiteorg.perhubungan kiteorg y jauh nie mengeratkn lg kasih syg y kuat antara we all.wlupun jarang sgt brjumpe tapi tu semua mmbuatkn our love become strong n more.now,countdown untuk ke annivesary kiteorg for 2 years this 25MAY(lg 3 hari.jumpa kt BUKIT MERAH KAY?:D).I LOVE YOU SO MUCH SAYANG UNTILL INFINITY.BE STRONG OKAY BOY?:'>


HAHA.poyo lah sgt kan sygss?muah!
suka?benci?meluat?sila komen ye?:)

long distance relationship.

this is maday n camilla.i will pray for both of u everyday:')

suka?benci?meluat?sila komen ye?:)

teringin:(



hai assalamualaikum.nie nk tanye kt sape2 lah klu de y bace blog neyh.emm,me teringin nak crik bju y sebijik cm kat ats neyh.nk y sebijik mcm tu.huhu.klu ade nmpk kat mane2 inform erk?thanks.
suka?benci?meluat?sila komen ye?:)


dujun♥hyunseung♥gikwang♥yoseob♥junhyung♥dongwoonie♥

klu ade doraemon kan best :p

10A's in spm 2013
mine apple lappy
swift or cooper
kawen(haha)