♥thank you for coming to my blog.do follow keyh?:)

♥I LOVE B2ST SO MUCHH!!!!!!♥

baca lah penderitaanku ini.hanya org y kuat2 mcm aku shj boleh tanggung benda nie.

assalamualaikum.
harinie aku nk cite psl aku kt skolah tadik.hurm.mcm biase bgun kul 5 awal2 siap2 g skola tunggu bas ape sume.smpai skolah kul 7.klas start kul 7.35.hurm td ade perhimpunan..smpai2 je skolah,aku melangot mcm org gila.ye lah hidup brsendirian kan.nsib baik bestfriend aku dtg awl harini.biase aku mmg duk sorg2 ah dlm klas buat bodoh an.harinie dye dtg awal.pastu borak2 lah kan.pstu aku terigt aku ade bwk tart cheese mse bday aku tu.tujuan aku nk bg dkt org y buat baik kt aq.aku bwak empat je.tp tersalah bagi plak.bestfriend aku si F nie dye xmkn cheese.jd aku dgn baik hati pegi bg dkat musuh aku aka monyet y dduk blkg akuh.haihh.perangai dye y c***** tu mmg klu nk cite smpai kiamat pun x abis.sumpah dye blgk diva gile.dye perasan dye tu cantik.dye perasan dye pandai,sume org nk kwan dye.bla,bla,bla.pstu dh kul 7.30 ckgu paling garang lah y kononnye tau nk tengking org je tbe2 sergah aku suh turun perhimpunan.dye kte aq trhegeh2.huh!.pstu g perhimpunan ckgu mmbebel punya lama,pnas telinga aku n bontot aku pnas dduk ats tanah tar.dh lah tjam2.huishh seksa doh skolah dato' tuh.puiii.then,ckgu tu buat sportcheck,alah pe aku nk kesah,aku xbuat salah pun.kt skolah sume tgk aku mcm malaikat,pdhal kt umah ngn kt luar perangai aku cm setan.hahaha.tp baik sikit lah.pstu ade plak ketua pelajar nie mentang2 lah dye bru dpt award bnyk kan,dye demand ngn aku,dye sound aku dpan sume ckgu,dye ckap'nie basuh kasut x?!!lainkali tiap2 minggu basuh kasut?!'gila kepala bapak atok nenek dye doh!!!.dye sound aku dh lah dpn ckgu,psl kasut plak tu!pdhal kasut aku putih je doh.kasut org laen y penuh dgn taik anjeng tu dye x plak sound depan2!gila btul lah betina tu,dye pkai tudung smpai buku lali tp perangai mcm bohsia y xdpt pelanggan.puiiii!!betina y pkai selkop je pun kalah!dh abis tu dgn muke ketat aku pun balik kelas y dh rupe rumah hantu tu.kelas tu umpama neraka bg aku.klu nk tau npe aku ckp cmtu,meh pakat rmai2 dtg kelas 4a.nme je 4a tapi muridnya mcm iblis y lapar.aku xpenah kcau org xpenah crik psl ngn org.y aku tau aku dtg skolah aku bljr aku balik.aku x usik org pun.sbb seriously aku mmg xbnyk ckp dgn org y aku xknal.n aku nie pemalu thap nk mampus plus aku nie sgtlah merendah diri.tp org benci sgt2 kt aku.aku pun xfhmlah npe.dyowg mati2 igt aku sombong pdhal aku nie mmg xpndai brckp dgn org y aku xknal.aku bising dgn org y rpat ngan aku je.then mse wktu rehat pas beli kopok lekor y ketot2 tu,dh lah ketot keras mcm batu plak tu,haihh psl lapar lah aku mkn.klu x,xhingin aku!aku pegi lah water machine pike nk minum air tin.ye lah,air dlm tin sdap lah kan.mmg fevret aku.so aku xtau plak water machine ditutup xleh guna.aku pegi dgn bodohnya msukkn duit bnyk2 kali.tbe2 ade bdk laki sound aku kuat2 dye ckp,weh benda tu ditutup lh.ohmak aiii,sakit hati siottt!!.dh lah xnk lah memaki hamun kt sini ngumpat dye.aku y dpt dosa.then abis rehat aku msuk lah kelas.then ckgu msuk ckgu suh aku ngn kwn aku g ambik bku kt bilik guru,kiteorg pun pegi lah..hurm,mse kiteorg ambik bku tu,bdk2 laki dlm klas bleh ckp nie bdk2 nie msti merayau2 ape sume.ya Allah.aku kt skolah kwn aku sorang je weh.buat ape lah aku nk merayau2.dyowg anti sgt ngn aku.sadis sgt.hurm.pstu msuk math plak ckgu nk xnk2 je ajar aku,sbb ckgu trmkn dgn fitnah dyowg.klas aku balik kul 1.55, tp bas aku smpai 1.40.aku kne mintak ckgu balik awal,tp tadi sbb ckgu dh mrah aku takut2 lah nk ckp ngn ckgu,last2 aku dh kne tggl ngn bas.hurm,trpksa lah aku tebalkn muka tumpang org.smpai je umah.bru lah lega drpd terseksa drpd pkul 6.30pagi smpai 2.30 petang.subhanaAllah.berat sgt dugaan aku,pada korg y brnasib baik tu brsyukur lah dgn life korang.akhir kata,korg doakan lah insyaAllah bila aku dh further study mana2 nanti.aku dpt kwn baru n aku akn jumpe hnya org2 y baik2 shaja.aku tdk akn jmpe lg penghuni2 di smk y menggerunkan aku tgh duduki skrg.amin.doakan aku ye.thanks.bye.
suka?benci?meluat?sila komen ye?:)

1 bdkchumelgossipp:

coklat stawbery said...

sayang,,sabar yew.huhuh..pengalaman mengajar sayang erti kehidupan, ape yang sayang dapat untuk hari2 sayang adalah ilmu yang dapat mematangkan sayang, tuhan sentiasa menguji sayang. setiap dugaan pasti ada hikmahnya,,hari selasa kita jumpa yew..maafkan abg sebab terlalu jauh dengan syg,,,,...i love you syg.


dujun♥hyunseung♥gikwang♥yoseob♥junhyung♥dongwoonie♥

klu ade doraemon kan best :p

10A's in spm 2013
mine apple lappy
swift or cooper
kawen(haha)